2010. március 22., hétfő

Az a titok, hová tűnt a banktitok .

NN millió forintot kapott XY cége egy budai villa értékesítése után, az adásvételt és az esetleges osztalékbevételt azonban nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában a … képviselő - írja a napilap. A budai villának papíron XY családi cége, a Netuddki Kft. volt az egyik tulajdonosa. Pedig a ..TV birtokába került "banki átutalási megbízásból" egyértelműen kiderül, hogy az adásvételt követően XY családi cége tavaly decemberben NN millió forinttal gyarapodott.

Roppant nagy örömmel tölt el, hogy az emberek többsége repülőre mer (már aki megteheti) szállni, átkel a hidakon, beül autójába, be mer szállni a liftbe, vasúti vagonba. Számomra ez azt jelzi, hogy a mérnökökben megbízik a nagy többség. Megbízik abban, hogy rendesen ki van számolva az a fránya teherbírás, hogy működni fognak a motorok csakúgy, mint a fékek.

Hál’ Isten, magától értetődő dolognak tartjuk, hogy rendben lesz minden.
Ez idáig magától értetődőnek tartottuk, hogy nem ad ki a bank információt idegennek, csak feljogosított bűnüldöző szerveknek, akkor is külön felkérésre. Hatósági minősítést szerzett tehát a ..TV, sőt többlet jogot is, hiszen eszerint belenézhet bárki számlaforgalmába.

A nagy leleplezés okozta örömködés közepette elsiklottak azon tény felett, hogy a cég az ingatlan értékesítésével nem gazdagodott, mert a benne lévő érték formát váltott csupán. Egy NN milliós villából NN millió forint lett. (Energia megmaradás törvénye mintájára pénz-megmaradás törvénye). Legközelebb tehát, ha átváltunk pl. forintot euróra, akkor annyi euróval gazdagodunk a ..TV logikája szerint.

Magyarok, feleim! Íme a vagyonosodás, a felemelkedés útja!

Ui: Ha a pénzváltós módszer nem működik, ne pénzt válts, hanem csatornát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése